Pse Investitorët Duhet Të Mësojnë Drejtpërdrejt Tregtimin Ditor (Këshilla Të Tregut Të Aksioneve / Aksioneve)

What You Should Do To Find Out About Forex Trading Before You’re Left Behind
9th January 2022
Онлайн Казино Ойнауға Бола Ма?
14th January 2022

Pse Investitorët Duhet Të Mësojnë Drejtpërdrejt Tregtimin Ditor (Këshilla Të Tregut Të Aksioneve / Aksioneve)

Unë personalisht dëgjova për herë të parë për herë të parë në lidhje me Forex në vitin 1998, u përpoqa veten në llogaritë reale në vitin 2005, por tregtimi im kryesor i të ardhurave (me të vërtetë jo me tregtinë manuale, dhe me automatizimin) filluan të sillnin vetëm në vitin 2015. Kjo është një mënyrë shumë e gjatë dhe e vështirë, unë nuk mund të dëshiroj për askënd, sepse gjasat që në fund ju do të humbni jo vetëm paratë tuaja, por Këshilla për tregtimin në Forex edhe vitet e kohës suaj që mund të vihen në vetë-realizimin tuaj në ndonjë tjetër, Më e thjeshtë, aktivitete. 44. Kur hapni një llogari me një ndërmjetës, merrni parasysh jo vetëm shumën fillestare të depozitës, por edhe periudhën kohore gjatë së cilës do të tregtoni. Shoqata Kombëtare e Ardhmërive (NFA) është “ofruesi kryesor i pavarur i programeve rregullatore efikase dhe inovative që ruajnë integritetin e tregjeve të derivateve” (përfshirë Forex). Unë mendoj se kjo është për faktin se divergjenca nuk nënkupton llojin e devijimit të grafikut ( divergjenca ose konvergjenca), por mospërputhja midis të dhënave të grafikut të çmimeve dhe të dhënave të treguesit në parim. Tregu mbyllet për një orë nëse rënia ndodh midis orës 1 dhe 2 pasdite.

Ju mund të bëni një krahasim midis dy terminaleve për të kuptuar se si shfaqen aplikacionet në programe të ndryshme. Shumë prej tyre thanë se unë isha në gjendje të shpjegoja ide të vështira për t’u kuptuar duke i reduktuar në gjëra të lehta për t’u kuptuar. Për shkak të stilit të përdorur, tregtarët janë në gjendje të heqin disa nga ‘zhurma e zënë’ e tregut dhe të përqendrohen vetëm në fakte të thjeshta. Kjo do të thotë që nëse një kompani paguan 4% të vlerës totale të aksioneve prej 10,000 USD me 50 USD për njësi, ju ose do të jeni në gjendje të fitoni 400 USD të ardhura shtesë çdo vit ose do ta aplikoni atë në njësitë tuaja të aksioneve. Nëse e keni blerë çiftin GBP / JPY dy herë, kjo do të thotë që keni 2 pozicione të gjata të së njëjtës palë monedhe (USD / JPY). Për shembull, nëse GBP / USD ka çmim 1.30, por ju doni të hyni në treg kur të arrijë 1.29, do të duhet të futni një porosi limit. Për shembull, nëse jeni duke parë një tabelë ditore, secila shirit do të përfaqësojë një ditë të plotë tregtimi dhe do të tërheqë vëmendjen tuaj për çdo lëvizje në një çmim brenda asaj kohe.

Për shembull, nëse EUR / USD është me çmim 1.14, atëherë ju merrni 1.14 USD për çdo 1 EUR. Nëse vendosni për një porosi në treg, kjo do të thotë që ju jeni të lumtur të merrni çmimin tjetër të disponueshëm. Kjo është kryesisht për shkak se është një diagram me shtylla, dhe tregon shumë më shumë informacione të tilla si hapja dhe çmimi i mbyllur i çiftit, si dhe ngritjet dhe uljet. Grafiku i vijës nga ana tjetër thjesht tregon një vijë të veçantë, e cila në thelb është një projeksion. Edhe pse një tabelë tjetër e dobishme për tregtarët, OHLC ndryshon nga grafiku i linjës. Grafiku i linjës është një nga tabelat më të thjeshtë, kështu që është një pikënisje e shkëlqyeshme nëse jeni një tregtar i ri. Nëse si tregtar prisni që çmimi i një aktivi të bjerë, ju do të ‘shkoni shkurt’. Shiriti i blerësit quhet gjithashtu shiriti i gjelbër, dhe kjo ilustron se çmimi i hapjes është më shumë se çmimi i mbylljes. Quhet gjithashtu një porosi për blerjen e kufijve, kjo është në thelb një urdhër për të thënë që ju doni të hyni në treg me një çmim specifik.

Shuma e parave të paraqitura nga një tregtar në mënyrë që të vendosë një tregti ose të mbajë një pozicion quhet marzh. Për shumë tregtarë Forex, mjetet e levave të siguruara nga ndërmjetësi i tyre i huaj mund të jenë një mënyrë e shkëlqyeshme për të rritur pozicionet e tregut. Vendosja e synimeve dhe synimeve joreale është një tjetër pengesë për tregtarët e Forex. Meqenëse stoqet dhe tregjet e tëra mund të bien së shpejti në 50% të kostos dhe më të ulët, përdorimi i edhe shumë i vogël 1: 2 mund të rezultojë në humbje të plotë të fondeve. Edhe më specifike është aktiviteti i një klase të klasës së mesme shumë konkurruese, jak, është e mundur të lundroni në tregtimin e palosshëm, më të ulët. Tregu Forex po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar çdo vit në mesin e njerëzve që duan të bëjnë monedha tregtare. Tregu i Forex operon rreth orës gjashtë ditë në javë, duke ju dhënë tregtarëve qasje në treg në çdo kohë që ata kanë nevojë për të. Kur tregtarët po studiojnë se në cilën drejtim mund të shkojnë aktivet dhe lëvizjet e çmimeve, Sistemet e tregtimit Forex OHLC është një mënyrë shumë e dobishme për të fituar një pamje më të qartë.

Nëse doni këtë informacion dhe dëshironi të merrni më shumë informacion në lidhje me EA tregtare Forex vizitoni me mirësi faqen tonë të internetit.